Saturday Race Day Volunteers

Date: July 7, 2018

Sign up below...

What Name
What Name
6:15-8:45am (2.5 hrs): Parking Control #1: Aubrey C.
#2: Kathy V.
6:15-8:45am (2.5 hrs): Registration #1: Peter R.
#2: Margaret P.
#3: Amanda J.
#4: Justine B.
#5: Tegan L.
7:45-11am (3.25 hrs): Aid Station #3: Start/Finish #1: Erwin B.
#2: Kim R.
#3: Cathy M.
Medical Team #1: Lowell G.
#2: Lucy B.
#3: Tiffany D.
#4: Rosie K.
#5: Alyssa B.
#6: Caitlyn K.
#7: Erica R.
#8: (empty) - sign-ups closed
Race Day Volunteer Coordinator #1: Ruth M.
Aid Station #1 (Langmead): #1: Cameron F.
#2: (empty) - sign-ups closed
#3: (empty) - sign-ups closed
#4: (empty) - sign-ups closed
#5: (empty) - sign-ups closed
#6: (empty) - sign-ups closed
#7: (empty) - sign-ups closed
#8: (empty) - sign-ups closed
Aid Station #2 (Buck Lake) #1: Janet S.
#2: Sarah T.
#3: Stella B.
#4: jeff k.
#5: (empty) - sign-ups closed
#6: (empty) - sign-ups closed
11am-2pm (3 hrs): Aid Station #3: Start/Finish #1: Kim N.
#2: Neil D.
2-5pm (3 hrs): Aid Station #3: Start/Finish #1: Janet P.
#2: Don T.
Food Tent Manager #1: Ruth M.
9-12am (3 hrs): Food Tent Crew #1: David R.
#2: Jessica R.
#3: Al M.
#4: John S.
12-3pm (3 hrs): Food Tent Crew #1: Eva L.
#2: Joseph H.
#3: Sarah J.
3-6pm (3 hrs): Food Tent Crew #1: Patti S.
#2: Michael S.
6-7am (1 hr): Course runners #1: (empty) - sign-ups closed
#2: (empty) - sign-ups closed
7:45-11am (3 hrs): Marshals #1: (empty) - sign-ups closed
#2: (empty) - sign-ups closed
#3: (empty) - sign-ups closed
Aid Station Resupply #1: (empty) - sign-ups closed
Communications #1: (empty) - sign-ups closed
#2: (empty) - sign-ups closed
#3: (empty) - sign-ups closed
#4: (empty) - sign-ups closed
#5: (empty) - sign-ups closed
#6: (empty) - sign-ups closed
10-12pm (2 hrs): Medal Presenters #1: Katherine A.
#2: (empty) - sign-ups closed
12-2pm (2 hrs): Medal Presenters #1: Katherine A.
#2: Beth W.
2-5pm (3 hrs): Medal Presenters #1: Katherine A.
3-6pm (3hrs): Clean up team #1: Katherine A.
#2: Gavin M.
#3: Bill N.
#4: Nolan P.
* Note: volunteers in all positions over 4 hours will have the opportunity to take breaks. We don’t want anyone getting exhausted!

To sign-up for more than one task, please be sure to click the ‘remember me’ checkbox so you don’t have to enter your contact information again